Toen onze collega’s van JFK spraken met Nick van de Wall in 2016 zei hij: ‘Er staat ook nog een Bugatti Chiron in bestelling, wist je dat? Stiekem wil ik ook de voorganger van die auto, de Veyron, maar ik moet de komende jaren flink wat plaatjes draaien om die Chiron af te kunnen betalen. Gelukkig komt hij pas in 2018!’

Lang werd gedacht dat hij samen met Jeroen van den Berg de Bugatti Chiron had besteld, maar nu die Chiron gearriveerd is, is er wat onduidelijkheid over de voogdij van de Bugatti. Het schijnt dat Jeroen de auto helemaal voor zichzelf heeft gekocht – kocht Afrojack zijn eigen exemplaar of gingen zijn eurootjes toch naar een Veyron?

In de Instagram Stories van JD Customs-eigenaar Jordy Dost zien we een zeer blije Afrojack met het bijschrift: ‘Hoe je eruit ziet nadat je de eerste meters reed in je eigen hypercar’. Zegt eigenlijk al genoeg, toch? En als je goed kijkt, zie je nog nét dat het een Bugatti Veyron is. De Instagram Stories van Afrojack, waarin je hem in een Veyron ziet rijden, bevestigen dit vermoeden.

De foto is niet toereikend genoeg om te zeggen in welke Veyron Afrojack rijdt. Het is er in ieder geval eentje met een bruin leren interieur, koolstofvezel aan de buitenkant, een glazen dak en glimmende wielen. Het antwoord zal binnenkort duidelijk worden in de nieuwste vlog van Jordy.

Foto: een oude plaat van Afrojack in een Veyron door Robin-Photography. Thanks Benjamin voor de tip!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie