‘Hé, ruik ik popcorn?’ zeggen wanneer je een stille moordenaar laat, was vroeger de hoogste vorm van vermaak, samen met het tekenen van… ach, laat ook maar. De HEPA-luchtfilters in de nieuwste Tesla’s kunnen zelfs biologische aanvallen buiten houden. En ook jouw gastronomische grapje is dus minder succesvol. Gelukkig snap Elon Musk de behoefte aan onderbroekenhumor.

De nieuwste ‘over the air update’ maakt je Tesla flatulent. Je kunt instellen dat hij windjes laat als je de richtingaanwijzer aanzet, als je op een knop op het stuur drukt, of – en dit is de beste – als er iemand op een stoel gaat zitten. Een bonafide scheetkussen, dus. Tesla noemt het de Emissions Testing Mode.

Daarbij kun je kiezen uit de smaken Not a Fart, Short Shorts Ripper, Falcon Heavy, Boring Fart en Ludicrous Fart. Waarbij de gradatie van natheid en volume verschilt per keuze. En als je een potentiële partner hebt kunnen verleiden met je hoogstaande humor, kun je de nieuwe Romance Mode inschakelen. De verwarming gaat dan omhoog en er verschijnt een haardvuurtje op het scherm.

Nieuwe Tesla Easter Egg is een scheetkussen

Advertentie

Reacties

  • Mikebike heeft op 22 december 2018 geschreven:

    I want one!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie