Een nieuwe TopGear-trailer voor de aflevering van aankomende zondag. Daarin wordt de vraag beantwoord die de mensheid al decennia lang bezighoudt: in welke sportieve mid-size SUV kun je het beste een celeb naar de hoogstgelegen kroeg in Afrika vervoeren? Chris Evans, Matt LeBlanc en Eddie Jordan gaan dit uitzoeken in deze gloednieuwe aflevering van seizoen 23.

De auto’s

De fonkelnieuwe Jaguar F-Pace, de Porsche Macan en de Mercedes-Benz GLC zijn de uitverkoren SUV’s om deze opdracht te vervullen. Geen heel grote zware jongens, en allemaal hebben ze sportieve aspiraties. De drie celebs zijn niemand minder dan Seasick Steve, Tinie Tempah en Sharleen Spiteri . Oké, celebs, aan de andere kant van het Kanaal zijn ze vast wereldberoemd, maar wij kunnen ons voorstellen dat je misschien even achter je oor zit te krabben wie dit zijn. Hier op de redactie kenden we Steve wel, Tempah vaag, maar die andere even niet. Helpen we je toch?!

De celebs

Seasick Steve is blues-muzikant en werd in één klap beroemd in Engeland toen hij Dog House Boogie live speelde tijdens de BBC New Year’s Eve show in 2006. Daarnaast heeft hij een baard, is hij 361 en rockt ie als een gek. Tinie Tempah is rapper, bekend van hits zoals Written in the StarsPass out en recentelijk nog Girls Like. Schijnt. We zoeken de hits nog even op om te luisteren. Sharleen Spiteri is de leadzangeres van de band Texas (al opgericht in de vorige eeuw, in 1986 om precies te zijn): de Schotse muzikante veroverde de harten van veel mensen met nummers als Say What You Want en heeft met haar band inmiddels 35 miljoen platen verkocht. Oké. Dat we die niet kenden.

Afijn, bijzondere figuren in concurrerende SUV’s, gereden door de bush van Afrika, op zoek naar een kroeg. Check de nieuwe TopGear-trailer en denk om je geluid. In verband met Chris. Enthousiast. Net een jongetje. Je weet toch.

Filmpje!

Oh ja, benieuwd welke de snelste is? Bekijk de 12 snelste SUV’s die je nu kunt kopen.

Reacties

  • sander heeft op 2 juni 2016 geschreven:

    mooie wagen!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear