Internet, zeg hallo tegen de Dartz Prombron Black Alligator MMXX Black Tiger Lunar Year Edition. Nog niet geschrokken van de naam? Bereid je dan voor op wat lichte waanzin. Onze favoriete Letse leverancier aan (fictieve) dictators bouwt de Black Alligator nu al een paar jaar, al durft niemand te raden hoeveel er exact zijn verkocht. Het is in ieder geval tijd voor een upgrade.

Waar de enorme SUV ooit gebaseerd was op de Mercedes-AMG GLS 63, is deze nieuwe speciale editie boven op de beginselen van een Maybach GLS gebouwd. Dartz zegt dat het nieuwe militaire technologie heeft gebruikt voor de hoekige kogelwerende buitenkant. Door deze innovatie is het gewicht ongewijzigd. Hij biedt ook 100, 200 of 300 pk extra boven op de 550 pk van de donorauto. Want waarom ook niet?

Jazeker, de Dartz Prombron Black Alligator MMXX Black Tiger Lunar Year Edition is… stijlvol?

Die bizarre naam, mocht je het je afvragen, is om te vieren dat dit jaar het Chinese Jaar van de Tijger is. Daarnaast zegt Dartz dat oranje dit jaar een van de kleuren van rijkdom is. Wat nog meer? Nou, blijkbaar zullen er acht uitlaatpijpen zijn, want ‘elke cilinder verdient zijn eigen pijp’, zegt baas Leo Yankelovich. De digitale wijzerplaten van de Maybach zijn ingeruild voor ouderwetse analoge units. Dartz zegt dat het eigenaren wil laten uitkijken op een dashboard dat ‘stijlvol en duur’ is.

Wacht even, Dartz heeft het over stijlvol? Gaat het wel goed met ze? ‘Misschien een beetje overladen met goud of diamanten, maar dat is een optie.’ Ah, gelukkig. We maakten ons al zorgen. Je kunt nog steeds je interieurbekleding laten maken van ‘alligators, haaien en pijlstaartroggen’.

Het Anti-Paparazzi-pakket

Er zijn camera’s voor spiegels, verduisterbare ramen, verborgen deurgrepen (‘met een elektrische schok, voor het geval dat’) en het Anti-Paparazzi-pakket met sirenes en laserlichtbalken om ongewenste aandacht af ​​te schrikken. Oh, en natuurlijk kun je de Dartz Prombron Black Alligator MMXX Black Tiger Lunar Year Edition kopen met ‘elke soort crypto’.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)