Zondagavond is het zo ver: dan gaat TopGear weer van start! Een nieuw seizoen, nieuwe auto's, nieuwe uitdagingen en nieuwe rimpels in de door g-krachten verwrongen gezichten van onze boys. Zit je er klaar voor?

Te gast is deze week acteur Hugh Bonneville, die Lord Grantham speelt in Downton Abbey. Wij hebben geen idee wat dat betekent. Zal wel iets Brits zijn. Maar met een dergelijke achternaam verwachten we toch dat ie wel behoorlijk snel over het TopGear-circuit zal razen in de rode Astra.

Verder zien we plaatjes van Jeremy die, zo gokken we, de neuzen van de nieuwe F1-auto's probeert uit te beelden, Stig die voor een legertruck langsloopt (onderwijl waarschijnlijk op een geheime frequentie ermee communicerend) en een TopGear-studio waarin drie hete hatchbacks geparkeerd staan. Dat belooft wat…

Meer info vind je in onze preview, de trailer en natuurlijk de drie bijzonder informatieve teasers. Maar nog beter is het om gewoon in opperste concentratie naar je tv te kijken terwijl ie zondagavond om 21.00 uur staat afgestemd op BBC2. Tot dan!

Reacties