Keuzes maken is soms lastig. Moet je bij de snackbar nou patat met of patat met mayonaise zeggen? Luister je naar de navigatie als die een alternatieve route voorstelt? Koop je een dure villa of een hypercar van meer dan een miljoen? Als je een beetje je prioriteiten op orde hebt zoals Elon Musk, moet het laatste dilemma geen lastige keuze zijn.

Je budget moet echter wel ruim genoeg zijn om deze keuze te kunnen maken. Er staat nu namelijk een Porsche 918 Spyder op Nederlandse platen te koop voor 1.349.900 euro. Met een vermogen van 886 pk uit de hybride 4,6-liter V8 kost je dat slechts 1.523,59 euro per pk. Koopje, toch? Je vindt de hypercar in Heteren bij Porsche Centrum Gelderland.

Deze Porsche 918 Spyder op Nederlandse platen is nummer 106 van de 918 geproduceerde exemplaren en komt uit 2014. Op de teller zie je dat ie slechts 6.630 kilometer heeft gereden. Je hebt voor dit geld dus een hypercar die zo goed als nieuw is, waar je mee kunt toeren. En je kunt al je tijd in deze auto steken, want je hoeft nog maar één vriend te behouden. Meer vrienden passen toch niet in de auto. Dus wie neem jij mee?

Of wil je een Porsche voor een kleiner budget?

Reacties

 • benke heeft op 15 oktober 2019 geschreven:

  mooie auto

  Reageer
 • i-dtec 3 heeft op 18 juni 2018 geschreven:

  Normaal gezien wil ik never nooid meer een zilvergrijze auto. Of het nou een hypercar is of een eenvoudige Ford Fiësta. Voor de 918 maak ik een uitzondering, want Porsche heeft er goed werk van gemaakt een hele goede zilvergrijs erop te verven.
  Wat de matching nummers betreft, ik zal toch iemand de opdracht geven er een witte parelmoeren lak op te doen. Of vanille geel.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear