Let op: deze actie is op 15 juni beëindigd. De winnaar wordt op 20 juni bepaald. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Altijd al jaloers op autojournalisten die niet alleen de nieuwste auto’s mogen testen, maar dat vaak ook nog eens op de mooiste plekken mogen doen? Grijp dan nu je kans en reis net als TopGear Magazine naar Saint Tropez om de nieuwe Porsche Boxster te testen!

Vertel ons op welke punten je deze compleet vernieuwde roadster op locatie, maar ook onderweg, wilt testen en op welke wijze je dit zou willen doen. Vertel ons ook op welke manier je je testresultaten zou willen presenteren aan het grote publiek. Doe dit alles vóór 15 juni, en wie weet mag jij straks samen met een vriend of vriendin naar Saint Tropez met Porsche!

Omdat dit natuurlijk niet zomaar een of ander lollig prijsje is, is er een aantal voorwaarden aan verbonden die je even met een behoorlijk serieuze gezichtsuitdrukking dient te lezen: 

 1. Iedere inzending moet voorzien zijn van een duidelijke beschrijving hoe de Boxster tijdens deze reis op welke punten en op welke wijze wordt getest.
 2. Deelname aan deze actie is mogelijk tot en met 15 juni 2012.
 3. Deelname is mogelijk voor personen vanaf 18 jaar met een geldig rijbewijs.
 4. Van 16 mei tot en met 15 juni worden de inzendingen verzameld. Na afloop van deze actieperiode worden alle inzendingen beoordeeld door een deskundige jury. De jury let bij de beoordeling op de originaliteit van het begeleidende verhaal.
 5. Door deelname aan deze actie wordt men geacht op de hoogte te zijn van deze actievoorwaarden en gaat men hiermee akkoord.
 6. De winnaar van de actie wordt op 20 juni bepaald en persoonlijk op de hoogte gebracht.
 7. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 8. De winnaar zal van 25 juli t/m 30 juli een Boxster ter beschikking krijgen om naar Saint Tropez te rijden.
 9. Prijs: de winnaar krijgt de beschikking over een Boxster met volle tank om de omschreven trip zelf te ondernemen samen met maximaal 1 relatie. De reis vindt plaats van donderdag 26 juli t/m maandag 30 juli. De Boxster kan op woensdag 25 juli vanaf 13:00 uur bij Pon Porsche Import te Leusden worden opgehaald. De auto dient maandag 30 juli uiterlijk om 16:00 uur weer te worden ingeleverd. Het is niet mogelijk om van deze data of tijden af te wijken.
 10. De winnaar ontvangt tot maximaal € 1.500,00 als onkostenvergoeding voor maximaal 4 overnachtingen in een tweepersoonskamer waarvan 1 halverwege de trip heen, 2 in Saint Tropez en 1 halverwege de trip terug. Tevens worden naast de volle tank bij ontvangst van de auto maximaal 3 tankbeurten onderweg vergoed. In totaal is hiermee minimaal 3.200 km te rijden. Deze onkosten worden uitsluitend op basis van bonnen of rekeningen vergoed. De winnaar is zelf verantwoordelijk voor het reserveren van de benodigde hotelovernachtingen.
 11. De winnaar dient zelf zorg te dragen voor een reisverzekering.
 12. Prijzen kunnen niet uitbetaald, of ingewisseld worden in contanten.
 13. Bij overhandiging van de auto dient er een bruikleenovereenkomst te worden getekend, plus zowel een geldig rijbewijs als paspoort te kunnen worden overlegd. Door het tekenen van de bruikleenovereenkomst komt de winnaar overeen dat er in het geval van schade een eigen risico wordt gehanteerd van € 2.500,00. Daarnaast zijn de kosten voor parkeerboetes, snelheidsovertredingen e.d. voor rekening van de winnaar.
 14. Porsche en VDS Magazines B.V. zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, door een deelnemer en/of de relatie geleden op enige wijze verband houdende met deze actie.
 15. De eventueel verschuldigde kansspelbelasting komt voor rekening van Pon Porsche Import.

Disclaimer
Porsche en TopGear Magazine Nederland zijn onherroepelijk gerechtigd de inzendingen openbaar te maken en/of te verveelvoudigen door middel van vastlegging en/of publicatie op internet (social media) of gedrukte media. In geen geval ontstaat door dit gebruik enige aanspraak op vergoeding.

Als je kunt leven met deze voorwaarden, stuur jouw inzending dan naar boxster-actie@topgearmagazine.nl met de volgende gegevens:

 • Voornaam, achternaam
 • Woonplaats
 • Email-adres
 • Telefoonnummer
 • Geboortedatum
 • Beroep
 • Testonderdelen
 • Wijze van testen
 • Presentatie resultaten

Let op: deze actie is op 15 juni beëindigd. De winnaar wordt op 20 juni bepaald. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Reacties