Onmiskenbaar: dit is de blik van een man die een paar duizend euro verdiende door een paar minuten ergens aanwezig te zijn. Wij zouden ook lachen. Of is het de blik van iemand die, als hij even braaf meewerkt, straks ‘alles mag kiezen wat hij wil bij de McDonald’s’?. Of moest Verstappen nog voldoen aan een contractverplichting van vorig jaar? Hoe dan ook houdt hij een mooie traditie in stand.

Hoe Max Verstappen zich ook heeft laten strikken voor deze photoshoot, het zal niet zijn omdat hij de Honda e nu zo’n fantastische auto vindt. Begrijp ons niet verkeerd: wij zijn fan van die geinige Honda e, maar niemand gelooft dat dit de eerste keuze zou zijn van een jonge F1-coureur. En dat is wel te zien op de foto’s. Eerder zou de Nederlander gaan voor een Honda NSX.

Traditie onder F1-kampioenen

Max Verstappen houdt hiermee wel mooi de traditie in ere van F1-kampioenen die zaken aanprijzen waarmee ze weinig te maken hebben. Zo promootte Schumacher ooit de Fiat Multipla. Nigel Mansell werd opgetrommeld voor een reclame voor Canon-printers. Kimi Räikkönen mocht in heel wat spotjes zijn acteervaardigheden laten zien, onder meer voor UPS. YouTube staat vol met voorbeelden.

Overigens is het de Honda e Limited Edition die Verstappen hier promoot. Honda bouwt slechts 50 stuks van de kleine EV, allemaal in de kleur Premium Crystal Red. Hij krijgt bovendien wat zwarte accenten aan de buitenkant, en 17-inch wielen. Check het ongemakkelijke filmpje hieronder.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)