Rapper Boef is voorlopig niet zo rap meer. De rechter bepaalde dat hij 1,5 jaar rijontzegging krijgt naar aanleiding van een filmpje waarin hij snelheden van 300 km/u reed in Nederland. Bovendien mag hij 6.500 euro storten in een fonds voor verkeersslachtoffers. De rechter liet meewegen dat de Rapper een voorbeeldfunctie heeft voor zijn jongere fans.

Nadat de auto in 2016 in beslag werd genomen, zag de politie bij de rittenregistratie ook snelheden van 165 km/u binnen de bebouwde kom. In de video is ook te zien hoe hij een een BMW 135 tegen een Audi RS 6 racet binnen Tilburg. Al met al niet heel slim om te doen – en al helemaal niet om op het internet te plaatsen.

‘Dit soort snelheden hoort thuis op een circuit’, meende het Openbaar Ministerie bij een eerdere zitting. ‘Het is een wonder dat er geen ongelukken zijn gebeurd.’ Een voorwaardelijke celstraf en een rijverbod van 2,5 jaar was de oorspronkelijke eis tegen Rapper Boef. Een Rolls-Royce Wraith is, ondanks twee deuren minder, een prima auto om in vervoerd te worden.

Bron: NOS via JFK.men

Reacties

  • Ron heeft op 2 februari 2019 geschreven:

    vind ie stoer. wat een sukkel

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)