Vroeger, toen je nog heel klein was en niet meer dan een uur achter je pc mocht zitten, had je buurjongens die zo’n gaaf op afstand bestuurbaar autootje hadden. En als hun pappie zich meer bezig hield met z’n nieuwe vriendin dat met hun huiswerk, dan reed zo’n ding ook nog eens op benzine. Eikels.

James en Richard hadden nooit van die autootjes en dus lieten ze die nu bouwen. Maar wel op ware grote, zodat je er ook echt in kunt zitten. Dat is leuk. Vooral als je er zelf niet in hoeft te zitten. Kijk maar.

Werkt het niet? Dan heb je waarschijnlijk geen RealPlayer op je computer staan. Die kun je downloaden via RealPlayer (een gratis versie – je hoeft geen persoonlijke gegevens in te vullen na de installatie van RealPlayer als je dat niet wilt: druk gewoon op ‘annuleren’, het staat daarna wel op je computer). Wil je geen RealPlayer dan kun je Real Alternative installeren zodat RealPlayer-bestanden in je Windows Media Player worden afgespeeld. Deze ‘plugin’ kun je hier downloaden.

VDS Magazines noch de BBC zijn verantwoordelijk voor het installeren van software van derden op je computer. Doorlinken naar dit filmpje vinden we ook niet zo geinig, neem de url van dit artikel dan gewoon over… 

Reacties