Het is weer zo ver: een ‘opdracht’ tot het bouwen van een cabriolet. Maar dan wel van de ultieme gezinsbus, de Renault Espace. Dus gaan de heren aan de slag met een kettingzaag, tentdoek en waarschijnlijk ook een hamer en spijkers.

Uit veiligheidsoverwegingen dragen Clarkson, Hammond en May een helm en testen ze hou hard hun zelfgebouwde cabrio kan rijden zonder dat het dak eraf waait. Want het dak met de hand openen, eh nee, dat zit er niet in. 

Afijn, kijk zelf maar!

Werkt het niet? Dan heb je waarschijnlijk geen RealPlayer op je computer staan. Die kun je downloaden via RealPlayer (een gratis versie – je hoeft geen persoonlijke gegevens in te vullen na de installatie van RealPlayer als je dat niet wilt: druk gewoon op ‘annuleren’, het staat daarna wel op je computer). Wil je geen RealPlayer dan kun je Real Alternative installeren zodat RealPlayer-bestanden in je Windows Media Player worden afgespeeld. Deze ‘plugin’ kun je hier downloaden.

VDS Magazines noch de BBC zijn verantwoordelijk voor het installeren van software van derden op je computer. Doorlinken naar dit filmpje vinden we ook niet zo geinig, neem de url van dit artikel dan gewoon over…

Reacties