‘Heb jij jouw rijbewijs bij de Hema gekregen bij een rookworst?’ Wat eerst alleen maar een grap of spottende opmerking was, kun je nu ineens een stuk letterlijker nemen. Niet dat je echt bij de Hema je rijbewijs krijgt uitgereikt, maar je kunt er wel extra voordelig pakketten aanschaffen voor rijlessen of theorielessen.

Misschien klinkt het een beetje vreemd, maar handig en voordelig is het zeker wel. Voor 49 euro heb je al een theoriepakket en voor 149 euro een praktijkpakket. Bij het theoriepakket zit een boek en toegang tot een online leeromgeving inbegrepen. Het praktijkpakket bestaat uit vijf rijlessen. Hema heeft deze actie samen met de Wolf-rijbewijsshop opgezet. Dit bedrijf geeft les in meer dan 70 plaatsen in Nederland en is daarmee één van de grootste rijscholen van het land.

Ga jij jouw rijbewijs bij de Hema halen?

Natuurlijk niet letterlijk, maar het is leuk om te vertellen op een feestje, toch? En als de rijlessen van dezelfde kwaliteit zijn als de rookworst van de Hema, dan zit het wel snor.

Lijkt dit jou wel wat? Je kunt de vouchers nog tot en met 29 september aanschaffen en nog tot en met 31 december 2020 verzilveren.

Reacties

  • Jaap heeft op 4 september 2019 geschreven:

    Hema= hier eet men afval
    Ik zou never nooit naar de Hema gaan voor m’n rijbewijs ik kan het toch betalen

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear