Lees eerst: Dit is de TopGear Partij

Medeweggebruikers met een linkerrijstrook-achtergrond behoren tot de meest frustratie-opwekkende weggebruikers van Nederland. Systematisch weigeren ze hun richtingaanwijzer aan te zetten en op de plek te rijden waar ze horen: de rechterrijstrook. Wanneer je bij deze bloeddrukverhogende bestuurders naar binnen tuurt, zie je negen van de tien keer dat ze geen enkel benul hebben van het grote onrecht dat ze de maatschappij aandoen. Ze zijn zich werkelijk van geen kwaad bewust.

Daarom moeten we het probleem aanpakken bij de wortel: de rijscholen. Instructeurs moeten hun studenten vanaf de eerste les indoctrineren met een streng rechtshoud-regime. Op deze manier hebben de nieuwe weggebruikers tenminste door wat ze fout doen. Tijdens het rij-examen controleren de examinatoren extra streng op dit punt.

Het effect zal hiermee niet direct merkbaar zijn, maar we moeten niet alleen aan onszelf denken. We bouwen een betere toekomst voor onze kinderen. Een toekomst waar mensen rijden op de rechterrijstrook. Een toekomst waar je kunt inhalen wanneer je wilt. Een toekomst zonder onnodig hoge bloeddruk, frustraties en scheldpartijen. Een toekomst waar wij enkel over kunnen dromen.

Om een en ander kracht bij te zetten, gebruiken we subliminale signalen. In de matrixborden en zo. Daarbij kunnen we de huidige trajectcontrole-systemen vrij eenvoudig ombouwen om in de gaten te houden of mensen daadwerkelijk rechts rijden.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear