Bij Netflix vinden ze het tegenwoordig best leuk om behalve films te vertonen ook zelf films te maken. Wij kunnen dat alleen maar aanmoedigen, vooral als het vette auto-achtervolgingen oplevert. De streamgigant schoot eerder al een prent met veel jump- en driftactie, 6 Underground. En op dit moment zijn ze bezig met Red Notice, hun duurste productie ooit. De opnames zijn in volle gang, maar bij de voorbereidingen op een achtervolgingsscène stuitte de filmcrew onlangs op een opvallend probleem. Hoofdrolspeler Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, moest namelijk voor de camera in een Porsche Taycan stappen. En dat lukte niet.

Stond de stoel te ver naar voren? Had The Rock last van zijn rug? Nee, de 1,96 meter lange en een ander groot getal brede acteur paste er simpelweg niet in. De elektrische Porsche heeft een behoorlijk lage daklijn, maar dat geldt voor meer auto’s, en je hoort niet vaak dat iemand om die reden niet kan instappen. Volgens Johnson bleek zijn rug echter te breed om door de deuropening te passen.

De 48-jarige filmster deelt een post op zijn Instagram met een kleine uiteenzetting van hoe het gesprek met regisseur Rawson Thurber ongeveer verliep. ‘Alsof je een grote bruine marshmallow in een muntjesgleuf probeert te proppen’, aldus The Rock over zijn poging om in de Porsche Taycan te stappen. Hij voegt eraan toe dat ze uiteindelijk op een ‘creatieve’ manier alsnog het shot hebben kunnen schieten. We gaan het resultaat ergens in 2021 zien. Bekijk de Instagram-post van The Rock hier.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)