Het is wat verwarrend allemaal door het gesnooker in Engeland, maar vanavond is er weer Top Gear. En dan de herhaling van zondag 9 december. 20.00 uur onze tijd, op BC2. Wat zit er in de aflevering?

Weet je nog, vorig jaar? In een van de afleveringen hebben Richard, James en Jeremy zelf een veld vol zonnebloemen aangepland om ze dit jaar te oogsten en aan te wenden als biobrandstof. In de aflevering van vandaag zie je hun deelname aan de Britse 24 Uur van Silverstone waarbij ze op die biobrandstof rijden. Dan weet je gelijk of dat spul de toekomst heeft.

 
Tijdens die 24 Uur hadden de heren ook hulp van The Stig en ontstond er wat commotie omdat Hammond weer eens van de baan vloog. Niks aan de hand natuurlijk.
 
The Stig blaast deze week met Ascari’s A10 het Top Gear-circuit over voor een heet rondje – kijken hoe hoog die op het bord komt. Verder neemt James het op tegen een roedel mountainbikers op BMX’en terwijl James natuurlijk gewoon in een auto zit. Weliswaar een Fiat 500 maar toch. Genoeg te zien weer.

Van de week een update over aanstaande zondag, waar de heren Clarkson, Hammond en May zo wat de hele avond op de buis zijn…

Reacties