Afgelopen week is weer druk gefilmd voor de derde aflevering van Top Gear, komende zondag te zien op de BBC. Het grootste nieuws is toch wel de komst van Mark ‘The Wahlberg’ Wahlberg in de studio.
 
Of ja, studio, we bedoelen natuurlijk onze mistige productieschuur. The Wahlberg! Wie kent hem niet? Hij is tegenwoordig een heuse Hollywood-ster en speelde in wereldberoemde films. En wat doet hij bij Top Gear? Juist, hij vernielt onze reasonably priced car.
 
Komende zondag zie je in ieder geval in de Big Challenge hoe onze jongens Mitsubishi Evo-waardige prestaties proberen te bewerkstelligen, echter voor een fractie van de kosten van dit racemonster, door simpelweg een bestaande auto te pimpen en te upgraden. Klein probleem, de auto die ze wordt aangereikt is wellicht het minst sportiefste blik ooit gebouwd.
 
Verder in de aflevering zie je de minst sportiefste man ooit geboren (beter bekend als captain slow) die afreist naar de poolcirkel om uit te vinden waarom de Finnen zo verdomd snel zijn. Hij heeft een afspraak met een gozer die ook wel onder de naam Mick R Hakkinen door het leven gaat. Misschien heb je ooit van hem gehoord…
 
The Mole

Reacties