Wat ’n verschil tussen ene Mark Wahlberg en zijn privé-helikopter om de ster van deze week, ene Harry Enfield, te zien aankomen in zijn Ford Mondeo voor een ritje in de Reasonably Priced Car. Hij is net met Stig in de Chevy gestapt, maar niet voordat hij de tijdwaarnemer een steekpenning aanbood om er een paar seconden vanaf te halen. Uiteraard, onomkoopbaar als hij is, werd deze ‘zilverling’ afgewezen. Wellicht dat een zak vol wel had geholpen!
 
The Stig is met een Zonda F Roadster zijn rondjes aan het draaien geweest en heeft geprobeerd zo’n snelle tijd neer te zetten dat Hammond niet in staat is om het magneetplaatje op de juiste plaats op het Hot Laps bord te plaatsen.
 
Het liep wel allemaal wat vertraging op door het temperament van de Zonda, of kwam het omdat Stig niet zijn normale ontbijt van rendierkarkas met blauwe bessen achter de kiezen had. Harry moest in ieder geval wat geduld opbrengen.
 
Maar ben niet bevreesd, Stig wist alle krachten uiteindelijk op het asfalt over te brengen. En de rondetijd…, nou, kijk daar zondag maar naar. Het valt sowieso in de categorie ‘mijn God zó snel!’
 
Terug in het studio wordt het haastwerk rond de Lamborghini Estoque Concept. Inderdaad, de vierdeurs die echt gebouwd gaat worden. De vraag is: Wat denken de heren ervan? Zal Clarkson het idee van een Lambo sedan even onuitstaanbaar vinden als een met satésaus ingesmeerde Toyota Prius? Of denk je dat Hammond er wel te vinden is voor een supercar die een deel van zijn steeds groeiende veestapel kan vervoeren?
 
The Mole

Reacties