TopGear Magazine 154 (april 2018) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

De nieuwe 488 Pista

Ferrari presenteert in Genève een 488 die zich heel kwaad maakt: 720 pk’s kwaad. Hij weeg evenveel als een Golf GTI en schijnt sneller te zijn dan een LaFerrari.

TopGear op ijs

Er ging een maandenlange planning aan vooraf, er is veel (heel veel) gebeld met verzekeringsmaatschappijen, maar nu is het dan toch eindelijk zover. We pakten een aantal leuke auto’s en gingen ermee op zoek naar de sneeuw en het ijs.

Het afscheid van de Subaru WRX STI

Ook zo verdrietig om het afscheid dat we zo noodgedwongen van de leukste Subaru moeten gaan nemen? Kom er gerust bij, in het hoekje waarin wij zachtjes een beetje voor ons uit zitten te huilen…

Rijden met de Mercedes-AMG CLS 53 4Matic+

De auto die ooit het segment van de vierdeurs coupé uitvond (en blijft volhouden dat dat een valide term is), is voor de tweede keer volledig vernieuwd.  De AMG-versie staat zelfs licht onder spanning.

Een overzicht van alle F1-auto’s

Een compleet overzicht van alle deelnemers van het komende Formule 1-seizoen. De introductie van de halo is velen een doorn in het oog, maar gaat het misschien zorgen dat Mercedes dit jaar geen kampioen wordt?

De nieuwe Porsche 911 GT3 RS

Van die vragen waar je wakker van ligt: wat als de 911 GT3 je niet hardcore genoeg is, maar je ook niet per se een doodswens hebt? Porsche heeft het antwoord.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van de auto-biografie van Andy Murray? Viervoudig wereldkampioen Juha Kankkunen aan het woord? Chris Harris over het verdwijnen van de F1-gridgirls? Rijtesten met de Bentley Bentayga Diesel, Jaguar E-Pace S, Aston Martin DB11 V8 Volante, Porsche 911 Carrera T en de Audi A7 Sportback?

Je ziet het: dit is een TG-editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette kortingen en mooie welkomstcadeaus, zoals twee tickets voor de International Amsterdam Motor Show. Veel leesplezier!

TopGear Magazine 154

Advertentie

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 15 maart 2018 geschreven:

    Yes!!! Iets om naar uit te kijken hoor!

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Lees meer over topgear
Advertentie