TopGear Magazine 172 (oktober 2019) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Porsche 935

Ter ere van de roemruchte racer uit de seventies bouwde Porsche een moderne versie van de 935. TopGear mocht ermee over een circuit boenderen.

Corvette C8

Vorige maand stipten we ‘m al even aan, nu kijken we uitgebreider naar het nieuwste supercarkoopje dat de Europeanen klop moet gaan geven.

Ares Panther

Op basis van een bescheiden Huracán bouwde Ares deze losgeslagen koolstofvezel hommage aan de klassieke De Tomaso Pantera.

Ford Puma

Dit is het perfecte voorbeeld van een auto die wij vroeger wilden hebben versus de auto’s die de wereld nu wil hebben – en wij écht niet.

John Delorean

Alec Baldwin speelt John DeLorean in een nieuwe film over de opkomst en harde val van een van de meest excentrieke types uit de auto-industrie.

Polestar 1

Volvo’s nieuwe merk Polestar moet zich bewijzen. Ons lijkt het daarom een goed idee om hun eerste auto, de One, een stuk door Noorwegen te gaan sturen.

Porsche Cayman GT4

De viercilinder 718 is een teleurstelling, maar de GT4 krijgt weer ouderwets een zescilinder. We zetten ‘m naast zijn voorganger en vieren een circuitfeestje.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van de coureur die het eerste ritje met de Aston Martin Valkyrie maakte? Een column van Chris Harris over zijn geslaagde impulsaankoop? Rijtesten met de Renault Mégane RS Trophy-R, Audi A4 Avant 40 TFSI, Kia XCeed 1.4 T-GDI Executive, Audi Q3 Sportback 35 TFSI MHEV, Opel Astra ST 1.2 Turbo 130 pk, Jeep Wrangler Unlimited 2.0T, Mercedes-AMG A 45 S 4Matic+?

Neem maar eens een kijkje in de galerij hierboven: TopGear Magazine 172 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

TopGear Magazine 172

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Lees meer over topgear