We hebben wederom alle TopGear Magazines doorgespit om de coolste verhalen over een bepaald merk te verzamelen. In het illustere rijtje van onze vorige Specials misten we nog één prestigieus merk: Jaguar.

Het resultaat? Ruim 200 rijkgevulde pagina’s met alles wat we in de afgelopen jaren van Jaguar hebben gezien. Van de Jaguar XK tot aan de F-Type SVR: als we er ooit over schreven, staat het in deze TopGear Jaguar Special.

Waar je zoal over kunt lezen?

Nou, wat dacht je hiervan: de Jaguar XK, XF, XE, Eagle Low Drag GT, E-Pace, F-Type, F-Pace, I-Pace, C-X75 en de toekomst van Jaguar.

Bestellen dus, die Jaguar Special!

Ben of ken je iemand die een passie heeft voor dit Britse merk, dan mag je onze nieuwste TopGear Special niet missen. Hij ligt nu in de winkel voor de vriendelijke vriendenprijs van 9,99 euro. Veel leesplezier!

Regel je jouw exemplaar van de TopGear Jaguar Special liever vanuit je luie stoel? Dan kun je ‘m hier bestellen, dan krijg je hem zo snel mogelijk door je brievenbus geduwd.

Reacties

 • Gerard Groters heeft op 9 september 2019 geschreven:

  Op jullie site staat ruim 200 rijkgevulde pagina’s en toen dacht ik dat dit een druk fout was. Want alle Specials bevatten 252 pagina’s.
  Deze Special heeft 20 % minder pagina’s maar is dezelfde prijs als de Specials van 252 pagina’s.
  Jammer dat in de Jaguar Special geen aandacht is besteed aan de b.v. de E-type ( 1964-1970 ) , XJ6-XJ12 ( 1968-19992) en de XJ-S ( 1975-1996 ).
  In de Alfa-Romeo Special is wel aandacht besteed aan modellen van b.v. 1954 t/m 1975.
  Waarom is dit niet bij Jaguar gedaan zodat het magazine uitgebreid kon worden tot ook 252 pagina’s.

  • Redactie TopGear heeft op 11 september 2019 geschreven:

   Beste Gerard, bij de Jaguar Special hanteerden we dezelfde aanpak als bij onze eerdere uitgaves van onder meer Ferrari, Lamborghini en Porsche: we focusten ons op de laatste tien à vijftien jaar, met verhalen die we sindsdien over auto’s van het merk in ons magazine publiceerden. Bij Jaguar kwamen we op die manier aan deze hoeveelheid pagina’s. We hopen dat je toch veel plezier aan onze Special beleeft!

   Reageer
  Reageer
 • Remco Klop heeft op 4 september 2019 geschreven:

  Goedemorgen,

  Ik verzamel de topgear specials en ik ben benieuwd of de laatste special, ook echt de laatste is om dat jullie op de site hebben gezet:

  “We hebben wederom alle TopGear Magazines doorgespit om de coolste verhalen over een bepaald merk te verzamelen. In het illustere rijtje van onze vorige Specials misten we nog één prestigieus merk: Jaguar”.

  Gaan jullie nog door hiermee en zo ja; van welke merken kan ik nog specials verwachten?

  Groet,
  Remco

  • Redactie TopGear heeft op 6 september 2019 geschreven:

   Hi Remco, er zullen zeker nog merkspecials volgen, maar van welke merken precies kunnen we nog niet zeggen… Omdat we het zelf ook nog niet weten!

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Lees meer over topgear