TopGear Magazine 173 (november 2019) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Land Rover Defender

Land Rovers icoon maakt zijn comeback op geheel eigen wijze. We bekijken de ins & outs van de nieuwe Defender; en plaatsen ’m terloops op de maan.

Nio Roadtrip

Geen land zo verzot op elektrische auto’s als China. We rijden de Nio ES6, met verwisselbare accu’s, van Beijing naar Shanghai om te ontdekken waarom.

Oz autocultuur

Zo kan het ook. Australië mag dan zelf geen auto’s meer produceren, de autoliefhebberij viert er nog altijd hoogtij. Een verslag vanuit de gekte.

Morgan Plus Six

Een ‘nieuw Morgan-model’ is een fenomeen dat de meesten van ons niet kennen. Maar de Plus Six is echt nieuw, en hij wil niks weten van oubolligheid.

DC Avanti

Italiaanse supercars zijn leuk, maar je springt er pas echt uit met een Indiase supercar. Bovendien: op slechte wegen kom je er een stuk verder mee.

Miataland

Een hotel van en voor MX-5-gekkies, vol met bijzondere MX-5’jes die er niet voor de sier staan, maar voor jou om mee te rijden. Waar kunnen we boeken?

Bugatti High-Speed

TG-redacteur doet poging de topsnelheid van de Chiron vast te stellen. Bugatti lacht smalend, bouwt de Chiron Super Sport en rijdt nog harder.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van de coureur die het dagboek van testcoureur Timo Kneus? Een column van Chris Harris over speciale versie van auto’s? Rijtesten met de Porsche Taycan Turbo S, Volvo XC90, Renault Zoe, Audi S4 Avant, Land Rover Discovery Sport, Tesla Model S Long Range en Ferrari F8 Tributo?

TopGear Magazine 173 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Lees meer over topgear
Advertentie