TopGear Magazine 158 (augustus 2018) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

In de voetsporen van Senna

Wereldprimeur: we reden met de McLaren Senna van Estoril naar Monaco, twee plaatsen waar de naamgever van deze auto furore maakte.

Gratis EV Special

Wat koop je nu, wat in de toekomst? Welke hrbrides zijn er (nog) en welke supercars komen er? Je vindt het allemaal in deze special die je gratis bij TopGear Magazine 158 krijgt!

Lamborghini Terzo Millennio

Geen paniek! De toekomst mag er dan wel vervaarlijk elektrisch uitzien, Lamborghini blijft gewoon Lamborghini.

Ferrari 488 Pista

Als het uitgangspunt een Ferrari 488 is, hoeveel valt er dan nog te verbeteren? Nou, meer dan je ooit zou denken…

Suzuki Swift Sport vs VW Up GTI

Hoe bracht jij de afgelopen zaterdag door? Laat ons raden, je lag op de bank uit te brakken van een vrijdagavond? Dan hebben we goed nieuws: er zijn leukere manieren om aan het eind van de week stoom af te blazen. Beter voor je lever en nauwelijks duurder. Ze heten de Suzuki Swift Sport en de VW Up GTI.

Aston Martin Vantage vs zijn rivalen

GT of sportauto? Wat hij ook is, de nieuwe Aston Martin Vantage heeft in elk geval genoeg concurrenten. Wat te denken van de Porsche 911 Carrera 4 GTS, McLaren 570GT en de Mercedes-AMG GT R?

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een rijtest met de Peugeot 508? Een ongebruikelijk raceverslag van Le Mans 2018? Chris Harris over de voortgang van Formule 1? Rijtesten met de Jaguar I-Pace, BMW M3 CS, Volkswagen Touareg, Mercedes-AMG C 43 4Matic Coupé en de David Brown Speedback Silverstone Edition? Je ziet het: dit is een TG-editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette zomerkorting!

TopGear Magazine 158

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Lees meer over topgear