Bezoek TopGear op de IAMS en rij de 'Ring

Je favoriete magazine op de coolste autoshow van Nederland

TopGear op de IAMS

Het is bijna zover. In het paasweekend opent de International Amsterdam Motor Show haar deuren. Voor het eerst sinds lange tijd is de RAI weer het toneel voor de mooiste auto’s ter wereld. Bij TopGear doen we ook af en toe wat met auto’s en daarom konden we deze autoshow natuurlijk niet missen.

Op de IAMS vind je daarom een TopGear-stand, waar je de Giulia Quadrifoglio en Stelvio Quadrifoglio van heel dichtbij kunt bewonderen. Je mag om de auto’s heen lopen, er in gaan zitten en je kunt zelfs iets winnen. Of nou, iets: op onze stand kun je een circuitdag met een Quadrifolgio winnen. Op de Nürburgring Nordschleife. Ja, echt.

Wat moet ik doen om te winnen?

Ten eerste moet je langskomen bij TopGear op de IAMS. Op onze stand kun je een quiz maken waar je vijf vragen over Alfa Romeo en de Nürburgring voorgeschoteld krijgt. Als je de quiz maakt, maak je kans om deze onvergetelijke circuitdag op de Nordschleife te winnen.

Koop dus snel hier je kaartjes (en gebruik de speciale kortingscode TOPGEAR) om toegang te krijgen tot de IAMS. En hou je meer van gratis tickets? Neem dan een halfjaarabonnement op TopGear Magazine en krijg twee tickets helemaal gratis. We zien je hopelijk in het paasweekend!

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken