Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Vrijdagavond zendt Veronica om 20.30 uur weer een dubbele TopGear uit, te beginnen met een aflevering uit seizoen 8 (2006) waarin gevoetbald wordt met Toyota Aygo’s. Ook test Jeremy de Prodrive P2 en de Citroën C6 en neemt James het op tegen racelegende Sir Jackie Stewart. Om 21.35 uur gaan de heren camperen met een caravan om te kijken wat hier nu precies zo leuk aan is. Richard probeert met een F1-auto een snelheidsrecord in een gebouw te vestigen en Jeremy vergelijkt drie snelle sedans: de Ford Mondeo ST220, de Mazda 6 MPS en de Vauxhall Vectra VXR (Opel OPC).

Zondagavond kun je om 20.00 uur bij BBC3 terecht voor een aflevering uit 2010: Jeremy, Richard en James rijden langs de oostkust van de Verenigde Staten met een Mercedes SLS AMG, een Porsche 911 GT3 RS en een Ferrari 458 Italia.

Op maandag zendt Canvas om zowel 15.00 uur als 21.20 uur een aflevering uit seizoen 14 uit. Hierin trekken onze vrienden door Roemenië met een Aston Martin DBS, een Lamborghini Gallardo en een Ferrari California, op zoek naar de mooiste weg ter wereld. James test twee superlimo’s, de Mercedes S63 AMG en de BMW 760Li.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties