Het is weer bijna weekend, en dat betekent: TopGear op je tv!

Vrijdagavond gooit Veronica er als vanouds een dubbele aflevering tegenaan. Om 20.30 uur zie je er eentje uit seizoen 8, waarin Richard in een Porsche Cayenne Turbo S racet tegen een parachutist. Ook zet hij de BMW Z4 M en de Porsche Boxster S naast elkaar. Jeremy test een nieuwe S-klasse en past een oude aan aan zijn eigen smaak, met onder andere een schoorsteen, en The Stig doet een rondje in de Koenigsegg CCX. Om 21.35 uur gaan we verder met een aflevering uit seizoen 13: Jeremy rijdt in de Jaguar XFR, en alledrie de heren krijgen 1.500 pond om aan een achterwielaangedreven auto te besteden. Waarom? Om te bewijzen dat ze beter zijn dan voorwielaandrijvers.

Zondagavond om 20.00 uur zie je op BBC2 en BBC HD een aflevering uit seizoen 15, en wel die met de epische Reliant Robin-film. Tevens rijdt Jeremy in de Bentley Continental Supersports, rijdt James naar de top van de Eyadflkjeriojadf;ldfafj$-vulkaan en wordt de nieuwe schappelijk geprijsde auto geïntroduceerd.

Uiteraard komt ook Canvas maandagavond om 21.10 uur met een TopGear-aflevering: de Amerika Special uit seizoen 12. De heren trekken met een Chevrolet Corvette ZR1, een Dodge Challenger SRT8 en een Cadillac CTS-V door Amerika naar de Bonneville zoutvlaktes in Utah. En dat terwijl ze volgens hun visums geen grappen mogen maken.

Wil je altijd precies weten waar en wanneer TopGear op tv is? Hou dan deze pagina in de gaten. Goed weekend!

Reacties