Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Veronica is even gestopt met het uitzenden van TopGear. In december staan er een paar specials op het programma, en begin volgend jaar zullen ze al vrij snel na de BBC het nieuwe seizoen vertonen. Tot die tijd kun je je op het gebruikelijke tijdstip op vrijdagavond – rond 21.30 uur – vermaken met Richard Hammond’s Crash Course, waarin Richard leert om de meest vreemde voertuigen te besturen.

Zaterdagavond om 21.00 uur kun je bij BBC3 kijken naar een aflevering uit seizoen 15. De heren zetten drie snelle sedans tegenover elkaar: de Maserati Quattroporte GT S, Aston Martin Rapide en Porsche Panamera Turbo. Richard kijkt of de Duitsers een betere musclecar kunnen maken dan de Amerikanen, en vergelijkt de Chevrolet Camaro met de Mercedes E63 AMG. Te gast zijn Rubens Barrichello, en Harry Potter-acteur Rupert Grint.

Ook Canvas heeft even een stop gezet op de TopGear-uitzendingen, dus helaas is de keuze dit weekend vrij beperkt. Gelukkig kun je altijd nog terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties