Er wordt vrijdagavond tegen een balletje getrapt, dus op Veronica zul je dit weekend geen TopGear tegenkomen. Waar dan wel, dat lees je hier!

Om 20.00 uur kun je op vrijdag wel degelijk TopGear kijken, alleen van een iets ander slag dan je gewend bent. Op BBC3 zie je een aflevering uit seizoen 1 van TopGear USA, waarin Adam, Rutledge en Tanner alledrie een auto uit het illustere verleden van General Motors kiezen waarvan zij vinden dat ie het verdient om opnieuw geïntroduceerd te worden. Natuurlijk worden de oudjes aan een reeks tests onderworpen om te zien of ze werkelijk zo goed zijn als de heren beweren. Skateboardheld Tony Hawk zet een tijd neer in de schappelijk geprijsde Suzuki SX4.

Zaterdagavond om 21.00 uur wordt op BBC3 en BBC HD een aflevering uit seizoen 17 van ons eigen Britse TopGear herhaald. Jeremy, Richard en James gaan op zoek naar de beste hete hatchback van het moment, en dat doen ze onder andere op het Grand Prix-circuit van Monaco met een paar prominente bijrijders. Ook test James de Aston Martin Virage op het TopGear-circuit, en komt grappenman Ross Noble langs voor een ritje in de Kia Cee-apostrof-d.

Zondagavond om 20.00 uur kun je terecht bij BBC2 voor een wat oudere aflevering uit seizoen 14. Niet alleen zet Jeremy de Audi R8 V10 en de Chevrolet Corvette ZR1 tegenover elkaar; de heren bouwen ook hun eigen elektrische auto in een poging om de wereld te redden.

Wil je geen minuut van TopGear op je tv missen, hou dan deze pagina in de gaten voor de meest recente uitzendtijden. Goed weekend!

Reacties