Alweer weekend! En alweer is er volop TopGear op tv te zien.

Vrijdagavond zendt Veronica om 20.20 uur een aflevering uit het nieuwste seizoen uit. Richard lift mee in een rallyauto die een vliegende man te snel af probeert te zijn, Jeremy zet de Mercedes C63 AMG Black Series tegenover de Maserati GranTurismo MC Stradale, en de heren staan stil bij de ondergang van Saab. Om 21.25 uur volgt een oudere aflevering waarin Jeremy de Noble M600 opjaagt, en er een museum wordt overgenomen om er autogerelateerde kunst in te vertonen.

Zaterdagavond om 21.05 uur kun je op BBC3 de aflevering bekijken waarin Jeremy, Richard en James met drie supercars door het oosten van de VS trekken. Met de Mercedes SLS AMG, Porsche 911 GT3 RS en Ferrari 458 Italia kijken ze wie het eerst in New York is.

Maandag kun je om zowel 15.00 uur als om 21.10 uur een aflevering van TopGear op Canvas bekijken. Het is wel dezelfde, dus kies maar wanneer het je het best uitkomt. Het betreft de afsluiter van het nieuwste seizoen, waarin Richard de BMW M5 test en onderzocht wordt of er een manier van autoracen bestaat die goedkoper is dan golfen. Te gast zijn Kimi ‘Iceman’ Räikkönen en Guns ‘n Roses-gitarist Slash.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties