Alweer een weekend, alweer een hele rits TopGear-afleveringen op je kijkbuis!

Vrijdagavond kun je terecht op Veronica, waar om 20.20 uur het nieuwste seizoen van start gaat. Jeremy, Richard en James trekken met drie supercars door Italië, te weten de Lamborghini Aventador, de McLaren MP4-12C en de Noble M600, om er achter te komen welke beter is dan de Ferrari 458. Ze tuffen door Rome en jagen over het hogesnelheidscircuit van Nardo. Om 21.25 uur volgt een oudere aflevering met alweer een supercartrio – in Roemenië dit keer – en een superlimo-test door James en The Stig.

Zaterdag kun je afstemmen op BBC3, waar om 20.45 uur een aflevering uit seizoen 15 wordt uitgezonden. James test een paar bijzondere Porsches: de 911 Sport Classic en de Boxster Spyder. Alledrie de heren kopen voor 5.000 pond een oude snelle sedan, waarmee ze afreizen naar Duitsland voor een serie uitdagingen.

Op zondag is er even geen TopGear, maar in ruil daarvoor krijg je er maandag twee voor je kiezen. Om 20.00 uur kun je alweer terecht op BBC3 voor een uurtje TopGear uit seizoen 15, en wel de befaamde aflevering waarin de heren zelf een paar campers bouwen om mee op vakantie te gaan. Om 21.10 uur zap je vervolgens naar Canvas, waar men midden in seizoen 18 zit: James test de nieuwe Fiat Panda en de Vauxhall Corsa VXR Nürburgring Edition, terwijl Jeremy en Richard een achtervolgingsscène voor de film The Sweeney proberen op te nemen.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Fijn weekend!

Reacties