Mocht je vrijdag de 13e overleven, dan wacht er dit weekend weer een dosis TopGear op je!

Vrijdagavond zendt Veronica zoals gewoonlijk een dubbele aflevering uit, te beginnen om 20.30 uur met een oudje uit seizoen 12. Hierin voelt Jeremy de Lexus IS-F aan de tand, en houden Richard en James een race tussen de legendarische Ferrari Daytona en de snelste dieselboot ter wereld. Om 21.30 uur volgt een aflevering uit seizoen 13, waarin de drie heren op zoek gaan naar de beste auto voor een 17-jarige, en Richard met een Lamborghini Murciélago LP670-4 SV door Abu Dhabi jakkert. Oh, en met een Bugatti Veyron en McLaren F1. Met een Stig erbij.

Bij de BBC laten ze dit weekend even verstek gaan. Geen idee waarom. Misschien heeft Richard weer een stel zekeringen in de studio opgeblazen door z’n haardroger in het verkeerde stopcontact te doen. Maar niet getreurd: het is bijna tijd voor een gloednieuw TopGear-seizoen, nummer 17 alweer. Op 12 juni is het zo ver.

Maandagavond om 21.05 uur kun je bij Canvas genieten van een aflevering uit het meest recente seizoen (16). Jeremy zet twee Duitse krachtpatsers tegenover elkaar: de Audi RS5 en de BMW M3 Competition. Ook bouwen de heren gedrieën hun eigen sneeuwruimer op basis van een machine die normaal ‘s zomers gebruikt wordt om gewassen te oogsten, en zullen ze Noorwegen wel even van de briljantheid van hun idee overtuigen. Een bijzonder leuk (autoliefhebbend, biseksueel) meisje genaamd Amber Heard is te gast in de schappelijk geprijsde auto.

Wil je altijd precies weten waar en wanneer TopGear op tv komt, hou dan deze pagina in de gaten. Goed weekend!

Reacties