Lekker zomerweer he? Wolken, regen, chagrijnige mensen met nat haar. Gelukkig kun je ook gewoon binnen blijven en TopGear kijken.

Vrijdagavond op Veronica: een dubbele uitzending, uiteraard. Om 20.25 uur zie je aflevering 3 uit seizoen 6, waarin James de klassieke Maserati Bora bewondert, Jeremy met de Wiesmann MF3 en TVR Tuscan II rijdt en Richard geniet van de Aston Martin DB9 Volante. Ook doet Jeremy iets met een Rolls-Royce en een zwembad, en showt hij de Ford GT die hij toen (in 2005) net gekocht had. Om 21.25 uur volgt aflevering 4 uit hetzelfde seizoen, waarin er over een trouwerij wordt gesprongen met een limousine, Jeremy de Cadillac CTS-V test en Richard de BMW 3-serie. Ook komen de moeders van de drie heren langs om kleine boodschappenautootjes te testen.

Op de BBC dit weekend wederom geen uitzending, maar het schijnt dat ze binnenkort weer herhalingen gaan uitzenden. Ook zie je vanaf 29 juni elke vrijdagavond om 20.00 uur een aflevering uit seizoen 2 van TopGear USA op BBC3.

Maandagavond zie je op Canvas, in verband met voetbal, geen aflevering van TopGear. ‘s Middags om 15.00 uur wordt echter een compilatieaflevering uit seizoen 10 uitgezonden.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties