Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Voor hen die doelloos rondzappen op de vrijdagavond: Veronica is even gestopt met het uitzenden van TopGear. Het goede nieuws is dat ze begin volgend jaar al vrij snel na de BBC het nieuwe seizoen zullen vertonen. Even geduld dus nog!

Zaterdagavond om 21.05 uur kun je bij BBC3 kijken naar de Amerikaanse supercar-roadtrip die de heren aan het begin van seizoen 16 ondernamen. Met een Mercedes SLS AMG, een Porsche 911 GT3 RS en een Ferrari 458 Italia rijden Jeremy, Richard en James omhoog langs de oostkust van de VS. Onderweg wordt hen een aantal challenges in de weg gelegd, en uiteindelijk is de vraag wie er als eerste in New York aankomt om TopGear in 'een belangrijk Amerikaans tv-programma' te vertegenwoordigen. Wie wint?

Ook Canvas heeft even een stop gezet op de TopGear-uitzendingen, maar op 24 en 25 december staat wel de James Bond Special op het programma die onlangs op de BBC te zien was. Dat duurt nog ruim een week, maar gelukkig kun je ondertussen altijd terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties