Deze zondagavond zijn we alweer aanbeland bij aflevering 4 van het nieuwe TopGear-seizoen, en we mogen wel zeggen: het is er eentje om niet te missen!

Om te beginnen hebben we een keur aan heerlijke auto's voor je. Wat te denken van de BMW i8 en de BMW M3? Jeremy test ze allebei en moet uiteindelijk een lastige beslissing nemen: met welke van de twee rijdt hij het liefst naar huis?

Ook James mag zich wagen aan een snelle Duitser: de Mercedes-AMG GT. Hij rijdt 'm op het TopGear-circuit, en dat is op zich al een zeldzaamheid. Richard, daarentegen, brengt een ode aan de oude Land Rover Defender, die dit jaar met een behoorlijk verlaat pensioen gaat, door 'm tegen een steile dam op te rijden.

En dan onze sterren in de schappelijk geprijsde auto. Jazeker: deze week zijn het er twee, en niet de minsten. Actrice Margot Robbie en Hollywood-superster Will Smith nemen plaats op de vaalgroene bank tegenover Jeremy en proberen vervolgens de Astra rap rond het circuit te sturen.

Wat denk je: is dit een TopGear-aflevering waar je voor thuisblijft? Dat dachten wij ook. Zondagavond 21.00 uur is het moment, BBC2 is de zender. Moet je het om wat voor reden dan ook missen, dan niet getreurd: maandagavond om 20.00 uur wordt de aflevering op dezelfde zender herhaald. Geniet ervan!

Reacties