Het nieuwe seizoen van TopGear is in volle gang! Elk weekend kun je op BBC2 en BBC HD een nooit eerder vertoonde aflevering bekijken, plus de herhaling van de week ervoor.

Heb je vorige week de klassieke TopGear-race door Europa gemist, waarbij Jeremy per Ford Mustang Shelby GT500 reisde, en Richard en James per supersnelle trein? Geen nood: deze zaterdag om 20.00 uur zie je de herhaling op BBC2. Je pakt dan meteen ook Jeremy's jubelende test van de Toyota GT86 mee, plus de beeldschone en autoliefhebbende Amy MacDonald in onze schappelijk geprijsde Kia.

Zondag om 21.00 uur volgt er een gloednieuwe aflevering op BBC2 en BBC HD. Jeremy onderwerpt de nieuwe Kia Cee-apostrof-d aan een uitgebreide test met onder andere palingen, curry, een rocklegende, een Amerikaanse politieagent en een bijzonder spelletje rugby met James May. Verder verschijnt er een drietal hete hatchbacks op het TopGear-circuit, test Richard de Mexicaanse Mastretta-supercar met gevaar voor eigen leven, en doet Lewis Hamilton opnieuw een gooi naar de top van het TopGear F1-scorebord.

Wat betreft andere zenders: zowel Veronica als Canvas hebben een tijdelijke stop gezet op het uitzenden van TopGear. Veronica zal dit nieuwe seizoen vanaf 21 maart gaan uitzenden. Verveel je je ondertussen op de vrijdagavond, dan kun je gelukkig altijd terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties