Ook dit weekend kun je je weer regelmatig kluisteren aan je buis, want op vrijdag- én zondagavond wordt TopGear weer uitgezonden!

Vrijdagavond op Veronica beginnen we om 20.30 uur met de ‘goedkope Alfa-challenge’ uit seizoen 11. In dezelfde aflevering rijdt Clarkson in een Bentley Brooklands – tot z’n banden het begeven – en komt een stel vlotte hatchbacks aan bod. Om 21.30 uur gaat de zender weer verder met seizoen 16, het meest recente seizoen. In aflevering 2 rijdt James May loeihard over het circuit in een Ariel Atom met V8-motor, doet Jeremy een nogal diepgaande test van de Skoda Yeti (inclusief ijsjes en helikopters) en racet Richard in een Porsche 911 Turbo cabriolet tegen diens verre voorvader… Op een aparte manier.

Zondagavond is het raak op BBC2 met aflevering 1 uit seizoen 14, waarin onze drie vrienden met een Aston Martin DBS Volante, Ferrari California en Lamborghini Gallardo Spyder op zoek gaan naar de beste weg van Roemenië. Ook test James samen met The Stig de Mercedes S63 AMG en de BMW 760Li op het TopGear-circuit.

Wil je precies weten waar en wanneer TopGear op tv is, hou dan deze pagina in de gaten. Ondertussen: geniet ervan, dit weekend met TopGear op Veronica en BBC2. Veel plezier!

Reacties