Groot nieuws: op 21 april begint Canvas met het wekelijks uitzenden van de nieuwste afleveringen van TopGear! Op maandagavond om 20.40 uur trappen ze af met aflevering 1 uit seizoen 21, waarin de heren oude hatchbackjes tot op het bot testen en acteur Hugh Bonneville de schappelijk geprijsde Astra bestuurt.

Ondertussen is Veronica aanbeland bij aflevering 3, waarin Jeremy een Deense supercar van dichtbij bekijkt. Het ding heet Zenvo ST1 en blijkt, naast een ongelooflijke 1.100 pk, allerlei eigenaardige eigenschappen te hebben. Zoals spontane ontbranding.

Daarnaast gaan Clarkson, Hammond en May op reis: ze wagen zich aan een roadtrip door Oekraïne in drie budgetautootjes, te weten de VW Up, Ford Fiesta EcoBoost en Dacia Sandero. Mag jij raden wie in welke auto zit. En wat ze daar gaan doen. Hint: ze eindigen ergens waar al 30 jaar niemand geweest is, vanwege straling en zo.

Als klap op de vuurpijl is James Blunt, de zanger die eigenlijk cabaretier dan wel professioneel Twitteraar had moeten worden, voor de tweede keer te gast. Hij probeert met de Astra een zee te splijten tijdens de officieel natste ronde ooit op het TopGear-circuit, zoals je in onze behind-the-scenes-video hieronder kunt zien. Bekijk alvast fragmenten uit Clarksons gesprek met James Blunt op de site van Veronica.

Kijken dus:

  • vrijdagavond 20.30 uur naar seizoen 21, aflevering 3 op Veronica
  • zaterdagavond 20.00 uur naar de Bolivia Special (seizoen 14) op BBC3
  • maandagavond 20.40 uur naar seizoen 21, aflevering 1 op Canvas

Veel plezier!

 


Reacties