Lekker voorjaarsweer, niet? Zo deprimerend dat je het liefst het hele weekend op de bank gaat zitten pruilen. Dat treft: er komt weer aardig wat TopGear op tv de komende dagen!

Vrijdagavond doet Veronica een dubbele aflevering: allereerst zie je om 20.20 uur aflevering 2 uit het nieuwste seizoen, waarin Richard een Nascar-race bezoekt en Jeremy en James naar China afreizen om de vorderingen in de autowereld aldaar van dichtbij te bekijken. Met behulp van een verre neef van The Stig. In onze schappelijk geprijsde auto neemt Matt LeBlanc plaats, bekend van Friends en Joey.

Om 21.25 uur volgt een oudere aflevering, waarin de heren zelf een elektrische auto met range extender bouwen. Jeremy zet tevens de Audi R8 V10 tegenover de Chevrolet Corvette ZR1.

Zaterdag om 21.00 uur zie je op BBC3 een aflevering uit seizoen 15, waarin Richard de Mercedes E63 AMG samen met de Chevrolet Camaro aan een test onderwerpt. Ook wordt uitgezocht wat de beste supersedan is: de Maserati Quattroporte, de Porsche Panamera of de Aston Martin Rapide.

Zondag is er geen TopGear op tv, maar maandagavond doet Canvas een duit in het zakje met aflevering 4 uit het nieuwste seizoen. In een poging om iets nuttigs te doen bouwen Jeremy, Richard en James elk hun eigen scootmobiel met offroad-capaciteiten en racen ze ermee tegen gehandicapte soldaten in, eh, betere scootmobielen. Jeremy test de Ferrari FF en de Bentley Continental GT V8 op een bevroren meer in Scandinavië, en James gaat in Florida op bezoek bij Brian Johnson van AC/DC met een Fisker Karma.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Fijn weekend!

Reacties