Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Natuurlijk kun je vrijdagavond weer terecht bij Veronica voor een dubbele aflevering. Om 20.25 uur zie je een aflevering uit 2005 waarin Jeremy met een Audi RS4 sneller een berg probeert te beklimmen dan, eh, een stel bergbeklimmers. Ook rijdt hij in de Porsche Cayman, terwijl Richard en James een spelletje car darts spelen. Om 21.30 uur reizen de heren af naar Frankrijk met hun favoriete supercars: de Ford GT, Ferrari F430 Spider en Pagani Zonda. Daarnaast probeert Jeremy een bijzonder oranje Ford Focus ST uit.

Zaterdagavond om 20.30 uur kun je bij BBC3 terecht voor een herhaling uit seizoen 16. Jeremy neemt het daarin op tegen de rotatie van de aarde in een Jaguar XJ, James rijdt in een maanwagentje van NASA en Richard geniet van twee oude supercars: een Porsche 959 en een Ferrari F40.

Op maandag zie je om 21.20 uur een aflevering uit seizoen 13 op Canvas, waarin Jeremy met een Mitsubishi Lancer Evo probeert te ontsnappen aan het Britse leger. Verder zetten de heren de Ford Focus RS en de Renault Mégane R26.R tegenover elkaar, en proberen ze met een Porsche Panamera een brief te verslaan.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties