Mits deze zaterdag de wereld natuurlijk niet vergaat, kun je weer het hele weekend genieten van een rits TopGear-afleveringen!

Vrijdagavond begint Veronica zoals gewoonlijk met een dubbele aflevering. Om 20.30 uur zie je er eentje uit seizoen 12, waarin Richard in een stel bijzondere lichtgewicht auto’s rijdt, de heren uitzoeken of er ooit een goede auto is voortgekomen uit het communisme, en Jeremy tevens een Ford Fiesta aan een uitgebreide en vooral serieuze test onderwerpt. In een winkelcentrum. En op een mariniersboot. Om 21.35 uur volgt een aflevering uit seizoen 13: Clarkson rijdt in de SL65 AMG Black Series, er wordt car sauna gespeeld, en James May neemt plaats naast rallyheld Ken Block in zijn omgebouwde Subaru.

Ook de BBC knalt er dit weekend een paar herhalingen in: op zaterdagavond kun je om 21.15 uur BBC3 of BBC HD inschakelen voor aflevering 5 van seizoen 15. Da’s de beroemde aflevering met Tom Cruise en Cameron Diaz. Zondagavond kun je op BBC2 twee keer dezelfde uitzending bekijken: aflevering 4 van seizoen 14, met Jeremy die een Renault Twingo RS molt, zie je zowel om 20.00 uur als om 0.30 uur.

Maandagavond sluit Canvas de hekken om 21.10 uur met de laatste aflevering van seizoen 16. Hierin racet Jeremy met de nieuwe Jaguar XJ tegen iets nog veel indrukwekkenders en krachtigers: de rotatie van de aarde. Richard proeft van twee van zijn jeugddromen: de Ferrari F40 en de Porsche 959, en James stapt in een maanwagentje van de NASA.

Wil je altijd precies weten waar en wanneer TopGear op tv is? Hou dan deze pagina in de gaten. Goed weekend!

Reacties