Ook dit weekend is er weer voldoende mogelijkheid om je honger naar TopGear op tv te stillen!

Vrijdagavond begint Veronica om 20.20 uur met aflevering 3 uit seizoen 15, waarin de drie belangrijkste supersedans tegenover elkaar gezet worden: de Porsche Panamera, de Maserati Quattroporte en de Aston Martin Rapide. Aan Richard de eer om ook de Mercedes E63 AMG en de Chevrolet Camaro SS over het TopGear-circuit te jagen. Om 21.30 uur zie je vervolgens aflevering 2 uit het meest recente seizoen, nummer 17, waarin de heren met drie hot hatches door Italië rijden – en over het stratencircuit van Monaco. Ook komt de nieuwe Aston Martin Virage aan bod.

Op zaterdag moet je bij de BBC zijn – om precies te zijn bij BBC3, om 21.00 uur – voor aflevering 3 uit seizoen 16. Hierin trekken Jeremy, Richard en James door Albanië met drie gangsterauto’s: de Mercedes S65 AMG, de Rolls-Royce Ghost en, eh, de ‘Bentley Mulsanne’. Ook vliegen er drie heethoofdjes over ons circuit: de Ford Focus RS500, de Subaru Impreza WRX STi (lichtjes getuned door Prodrive) en het Volvo C30 PPC prototype.

Zondagavond zendt BBC2 om 19.45 uur de Bolivia Special uit, waarin de heren zowel door de jungle als door veel te hoge bergen moeten trekken in een stel gammele 4×4’s. Altijd leuk!

Wil je geen minuut van TopGear op je tv missen, hou dan deze pagina in de gaten voor de meest recente uitzendtijden. Goed weekend!

Reacties