We zijn alweer op de helft van het nieuwste TopGear-seizoen. Deze zondag zie je aflevering 5 om 21.00 uur op BBC2, en geloof ons: naar deze heb je lang uitgekeken…

De klapper van de week: James May met de LaFerrari in de Italiaanse heuvels. Nadat Jeremy de McLaren P1 testte en Richard de Porsche 918 Spyder aan de tand mocht voelen, is het nu de beurt aan Captain Slow in de Ferrari DeFerrari. 'Wat?!' zei Hammond, en hij regelde prompt een sessie op het TopGear-circuit met de nieuwe Corvette en de Porsche Cayman GTS, waarbij er nogal wat rookontwikkeling plaatsvindt (de goede soort; van banden, zeg maar).

Jeremy en James nemen het deze week op zich om uit te zoeken wat er toch mis is gegaan bij Peugeot nadat ze in de jaren '80 zulke fantastische rij-ijzertjes maakten. Ze veroorzaken daarbij wellicht een paar botsinkjes. Te gast in de schappelijk geprijsde auto deze week: zanger Olly Murs.

Kijken dus, zondag om 21.00 uur naar BBC! Lukt je dat niet? Zorg dan dat je maandagavond om 20.00 uur de herhaling meepakt. Veel plezier en goed weekend!

Advertentie

Reacties

Advertentie