Mocht je dit Kerstweekeinde tussen de familiegelegenheden door nog behoefte hebben aan een dosis TopGear, dan kun je wederom bij drie verschillende zenders terecht. Lees hier waar, wat en wanneer!

Op vrijdagavond trakteert Veronica om 20.20 uur op de Kerstspecial van vorig jaar, waarin de drie ‘wijzen uit het westen’ in een stel oude roadsters vanuit Irak naar Bethlehem trekken. Om 22.10 uur volgt een aflevering uit seizoen 12, waarin wordt onderzocht of het communisme ooit een goede auto heeft voortgebracht. Richard rijdt verder met de Caterham R500 en Veritas RS3, terwijl Jeremy een ‘serieuze’ test van de Ford Fiesta onderneemt.

Bij de BBC hadden ze hetzelfde idee als bij Veronica: op zaterdagavond om 21.00 uur wordt op BBC3 de Kerstspecial uit het Midden-Oosten uitgezonden. En vergeet niet: op 28 december om 21.00 uur zie je op BBC2 een compleet nieuwe Kerstspecial, deze keer in India!

Maandagavond om 22.00 uur kun je bij Canvas nog even nagenieten met een special waarin de heren met een Ferrari 458 Italia, een Mercedes SLS AMG en een Porsche 911 GT3 RS langs de oostkust van de Verenigde Staten rijden.

Wil je geen minuut van TopGear op je tv missen, hou dan deze pagina in de gaten voor de meest recente uitzendtijden. Fijne feestdagen!

Reacties