Deze vrijdagavond kun je weer genieten van TopGear op je kijkbuis. En deze keer betreft het niet zomaar een aflevering, maar een dvd-special vol supercars. Oh yes.

Canvas is nog volop bezig met het nieuwste TopGear-seizoen – ze houden deze week even pauze en zijn op 2 juni terug met deel 1 van de Birma Special – maar Veronica zond vorige week de laatste aflevering uit. Dus gooien ze er deze week, vrijdag om 20.30 uur, de nieuwste dvd-special tegenaan: The Perfect Road Trip. Hierin zoeken Jeremy en Richard uit wat de beste manier is om van Venetië via Italiaanse meren en de Franse Rivièra naar het stratencircuit van Pau te reizen, waar ooit de allereerste Grand Prix werd gehouden.

Voor elk deel van de reis kiezen ze een ander vervoersmiddel, en hen kennende zijn dat niet de lulligste. Zo zien we onder andere de Mercedes SLS Black, Ferrari F12, Pagani Huayra, Jaguar F-type en E-type, Lamborghini Aventador Roadster en Bugatti Veyron Gran Sport Vitesse langskomen in de prachtigste landschappen die je je kunt voorstellen. Oh, en een T-Ford in Monaco. Genieten!

Zorg dus dat je kijkt, vanavond om 20.30 uur naar Veronica. Geniet van je weekend!

Reacties