Ook dit weekend word je weer van alle kanten belaagd met TopGear-uitzendingen. Check hieronder waar en wanneer je voor de tv paraat moet zitten!

Vrijdagavond doet Veronica weer een dubbele uitzending, en deze week trappen ze af om 20.20 uur met aflevering 1 uit seizoen 17. Jeremy test de epische BMW 1M en brengt een ode aan de Jaguar E-Type, mede door met een moderne incarnatie genaamd de Eagle Speedster te rijden. James organiseert een race tussen een rallyauto en Olympisch bobsleekampioene Amy Williams. Richard rijdt met een lelijke roze offroader over alles heen.

Om 21.30 gaan we verder met een oudere aflevering, waarin Richard met de Lamborghini Murciélago SV door Abu Dhabi jaagt. Ook wordt uitgezocht wat de meest geschikte auto is voor een 17-jarige die net begint met autorijden.

Zaterdagavond om 21.40 uur zie je op BBC3 een herhaling van de uitzending van vorige week, dus da’s handig als je die gemist hebt. Maar zorg in ieder geval dat je zondag om 21.00 uur klaar zit: dan zie je op BBC2 en BBC HD een gloednieuwe aflevering van TopGear!

Jeremy en James betuigen deze keer hun medeleven dat Saab er niet meer is, en rijden ter ere van het Zweedse merk in een paar van hun schitterende creaties. Richard lift mee in een rallyauto terwijl deze een vliegende man met raketaandrijving probeert te verslaan. Jeremy rookt het TG-circuit rond in een Maserati GranTurismo MC Stradale en een Mercedes C63 AMG Black Series.

En dan nu, ter officiële en bloedserieuze introductie van al dit moois, het woord aan onze drie presentatoren.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie