Ook dit weekend kom je weer door met een flinke lading TopGear op je tv. Check hier wat je waar wanneer kunt zien!

Vrijdagavond komt Veronica zoals gebruikelijk met een dubbele aflevering. Om 20.30 uur zie je aflevering 2 van seizoen 8, waarin Richard een man in een kano achterna zit en Jeremy de Chevrolet Corvette Z06 test. Ook nemen de heren samen een radioshow over – drie keer raden hoe dat afloopt – en is Gordon Ramsay te gast in de reasonably priced f**king car.

Om 21.30 uur zie je vervolgens een aflevering uit seizoen 15 met de wereldberoemde acteurs Tom Cruise en Cameron Diaz. Jeremy droomt er nog steeds regelmatig over. ‘Over Cameron dan hè’, voegt hij daar haastig aan toe. Verder in deze aflevering: James in de Bugatti Veyron Super Sport en Richard in een Touareg met wat sneeuwscooters om hem heen.

Zaterdagavond om 20.05 uur herhaalt BBC3 de aflevering van vorige week, maar echt feest is het natuurlijk zondagavond om 21.00 uur op BBC2. Dan zie je een compleet nieuwe TopGear-aflevering, tevens de laatste van dit seizoen (16). Hierin zie je hoe Jeremy het in een Jaguar XJ opneemt tegen de rotatie van de aarde – jazeker. Ook gaat James naar de VS om het nieuwste ruimteverkenningsvoertuig van de NASA te besturen. Richard blijft lekker op het TopGear-circuit in het gezelschap van twee oude helden: de Porsche 959 en de Ferrari F40. Dat wordt genieten.

Wil je altijd precies weten wanneer TopGear op tv is, hou dan deze pagina in de gaten. Goed weekend!

Reacties