Pinksterweekend! Het is eigenlijk veel te mooi weer om binnen te zitten, maar mocht je je ‘s avonds even terug willen trekken met wat motorgeronk en Britse humor, dan is er weer genoeg TopGear op tv om daarin te voorzien.

Vrijdagavond op Veronica de traditionele dubbele aflevering: om 20.25 uur de laatste aflevering van het nieuwste seizoen, waarin je Richard in de BMW M5 ziet rijden en glijden, en alle drie de heren onderzoeken of je kunt racen voor de prijs van een spelletje golf. James rijdt in de auto waar hij als kind van droomde, de Ferrari 250 California. Om 21.30 uur volgt een compilatieaflevering met de mooiste momenten uit seizoen 10.

Zaterdagavond om 21.00 uur kun je inschakelen op BBC3, waar je een aflevering uit seizoen 16 voor je kiezen krijgt. Jeremy test de Pagani Zonda R, en er wordt uitgezocht waar je voor moet uitkijken als je een oude achterwielaangedreven cabrio op de kop tikt. Zoals een BMW 325i E30, bijvoorbeeld.

Zondag is er geen TopGear op tv, maar maandagavond om 21.05 uur vertoont Canvas een compilatieaflevering uit seizoen 10, met onder andere Jeremy in de Peel P50, een race met campers en een poging om het Kanaal over te steken met zelfgebouwde amfibievoertuigen.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Fijn Pinksteren!

Reacties