Ook deze vrijdag zendt Veronica weer twee TopGear-afleveringen uit, en aanstaande maandagavond kun je er ook op Canvas van genieten.

Op Veronica beginnen we vanavond om 21:30 met aflevering 5 van seizoen 13, waarin Clarkson, Hammond en May elk 1.500 pond toegewezen krijgen om een auto met achterwielaandrijving te kopen. Waarom? Om te bewijzen dat ze sowieso beter zijn dan voorwielaangedreven auto’s natuurlijk. Jeremy rijdt verder in de brute Jaguar XKR en vergelijkt ‘m met dé mijlpaal onder de supersedans, de BMW M5. Hij vindt tevens een manier uit om met een brandschoon geweten in een Range Rover te kunnen rijden. Sienna Miller is te gast in de reasonably priced car.

Om 22:35 volgt een gouwe ouwe aflevering, waarin Richard en James onder andere mensen in hun eigen auto’s gaan chauffeuren nadat ze op opvouwbare scooters naar hen toe zijn gereden.

Maandag om 21:10 uur zendt Canvas aflevering 2 van seizoen 15 uit, waarin de heren voor 5.000 pond elk een oude sportsedan kopen, waarmee ze dagelijks zouden kunnen rijden én in het weekend lekker het circuit op zouden kunnen. In Duitsland onderwerpen ze de auto’s aan verschillende tests. James gaat op de Porsche-toer en rijdt zowel de 911 Sport Classic als de Boxster Spyder. In de reasonably priced car vinden we Alistair Campbell, of zo.

Wil je weten wanneer TopGear precies op tv is, dan kun je altijd deze pagina in de gaten houden.

Reacties