Het is zo ver: het nieuwe seizoen van TopGear begint! Je las er al alles over en bekeek de trailer vast ook al, en nu is dan eindelijk het moment aangebroken om gespannen voor je televisie te gaan zitten.

Stem deze zondag om 21.00 uur af op BBC2 of BBC HD voor aflevering 1 van het langverwachte seizoen 19, waarin Jeremy onderzoekt of hij een nóg kleinere auto kan bouwen dan de bekende Peel P50. Vervolgens test hij het resultaat in de straten van Londen, en stelt hij de vatbaarheid van het concept op de proef in de Dragons' Den.

James bekijkt ondertussen of je een fatsoenlijke rallystage kunt rijden met een Bentley Continental GT Speed, met wat hulp van professioneel coureur Kris Meeke. Richard test de Pagani Huayra, en The Stig mag er een rondetijd op het TopGear-circuit mee neerzetten. Te gast in onze schappelijk geprijsde Kia is Homeland-ster Damian Lewis.

Wat betreft andere zenders: zowel Veronica als Canvas hebben een tijdelijke stop gezet op het uitzenden van TopGear. Veronica belooft wel om snel na de BBC – mogelijk al in februari of maart – het nieuwe seizoen te gaan uitzenden. Verveel je je ondertussen op de vrijdagavond, dan kun je gelukkig altijd terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties