Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Ook deze week hebben de BBC en Canvas hun uitzendschema’s weer volgepland met de Olympische Spelen, dus kun je alleen op vrijdagavond bij Veronica terecht voor twee TopGear-afleveringen.

Om 20.25 uur zie je er eentje uit seizoen 8 (2006) waarin de heren van normale auto’s amfibievoertuigen proberen te maken. Verder rijdt Jeremy in de pijlsnelle Lotus Exige S. Om 21.30 uur volgt een aflevering uit hetzelfde seizoen, waarin Richard de BMW Z4 M tegenover de Porsche Boxster S zet, en een race tegen een parachutist houdt met een Cayenne Turbo S. Jeremy maakt een rijdende woonkamer van een Mercedes S-klasse, en The Stig probeert nogmaals om de Koenigsegg CCX rond het TopGear-circuit te loodsen – deze keer met een nieuwe achterspoiler. Acteur en motorliefhebber Ewan McGregor is te gast.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans (als er niet Olympisch gesport wordt) op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Heb je deze dagen toch behoefte aan meer TopGear, neem dan een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties