Vanavond krijgt 2010 een feestelijk staartje, dus zendt Veronica een paar lolbroek-cabaretiers uit in plaats van TopGear. Ook de BBC houdt zich dit weekend afzijdig, maar gelukkig kun je maandagavond 3 januari wel terecht bij Canvas. Zij zenden om 21:10 uur de Winter Olympics Special uit.

Inderdaad, dat deed Veronica vorige week ook al; maar mocht je dat gemist hebben, of natuurlijk in België wonen, dan is dit je kans om Clarkson en May door de sneeuw te zien ploegen met een Q7 en een XC90 voor een heuse biathlon, om Richard in een Citroën C1 ingevroren te zien worden, om een bobslee tegen een Mitsubishi Evo te zien racen en om een raket-Mini van een skischans te zien vliegen. Ook wordt er ijshockey gespeeld met een rits Suzuki’s Swift, en doet Jeremy een poging om een schaatser te verslaan met een Jaguar XK met spijkerbanden.

Volgende week vind je TopGear weer als vanouds op drie zenders. Tot die tijd wensen we je tien gezonde vingers, een goede champagne-kater en een fijne jaarwisseling!

Reacties